Koop- en huurwoningen

 

De Bornsche Maten wordt voor een groot deel bebouwd door projectontwikkelaars. De twee grootste projectontwikkelaars in de Bornsche Maten zijn het samenwerkingsverband De Bongerd V.O.F. en bouwonderneming Roosdom Tijhuis Planontwikkeling BV. Zij bouwen op eigen verworven grond of grond van (en in overeenstemming met) de gemeente woningen voor de markt. In Nieuw Borne en Oost Esch zijn al verschillende buurten gerealiseerd. Overigens zijn daar en in Tuinstad nog een aantal woningen te koop. U kunt voor informatie en koopbegeleiding van een nieuwbouwwoning terecht bij zes makelaars. Klik hier voor de makelaarsgegevens.

In Tuinstad en Singelwonen zijn ook Nijhuis Bouw BV, Plegt Bouwgroep BV, Holtkamp projectontwikkeling BV, Nijhuis Bouwmanagement BV actief. Hetzelfde geldt voor Bijont, deze firma is daarnaast actief in Waterveld.

 

Huurwoningen

In de Bornsche Maten worden ook huurwoningen gebouwd. Welbions, de sociale verhuurder in Borne, levert hierin een groot aandeel. Als u wilt weten hoe u in aanmerking komt voor een huurwoning via de woningcorporatie kunt u kijken op www.welbions.nl.

 

Er zijn ook private partijen die woningen in het hogere marktsegment verhuren. Hier vindt u meer informatie.

 


Downloads

Plattegrond van de Bornsche Maten

 

 

 

Masterplan van de Bornsche Maten

 

 

 

Inschrijfformulier voor een bouwkavel

Digitale nieuwsbrief

Meld je aan aan voor de digitale nieuwsbrief